torsdag den 7. april 2016

En heldagstur

Som Henrik lovede drengene, var vi på besøg hos dem i går.
De har jo - lige i de her dage i hvert fald - lejet en villa jer i Kamala. Der bor de sammen med mor, Felicitys forældre og hendes søster, svoger og niece. Et ret lækkert sted, må man sige. Vi var da også kun lige ankommet, da drengene hoppede i poolen.


Og ja - du har set fuldstændig rigtigt - kanten af poolen er lige til kanten, og derfra gik det bare NED.

Alle vi tøser tog en tur i Spa og fik ordnet øjenbryn og negle på hhv hænder og fødder. Fantastisk. Selv om de kiggede underligt på mig, da jeg hverken ville have neglelak på fødder eller hænder... 😝
Da vi kom tilbage var (tadadaaaarh) drengene stadig i poolen... 😄😄😄
Til aften havde Henrik og Felicity hyret en kok til at komme og lave mad. Det havde de så glemt - og lavet en anden aftale. Men der kom en kok og lavede mad til os andre. Helt vildt lækkert mad. Forskellige thai-retter - nogle med mere chili end andre.


Det var en fornøjelse at hilse på Felicitys familie. De er nogle fantastiske, varme mennesker, og vi havde det så hyggeligt. Man kan så bare ærge sig helt vildt over, at de bor så langt væk. Der er dæl'me langt til Australien.

I dag står den så på polterabend for de to. For den kvindelig del står den på middag og spas på en lokal restaurant, og knejtene har fået lavet en aftale med den lokale politimester - de skal vist skyde med lidt af hvert på deres skydebane... 😃
Drengene kommer til at hygge sig i villaen sammen med Liv - og to barnepiger. Poolen, måske...???

Ingen kommentarer:

Send en kommentar